Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Nyáron jön a The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos

A hangzatos cím egy körökre osztott, humoros szerepjátékot takar.

2020.02.26. 14:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dear Villagers kiadó a napokban jelentette be, hogy az Artefacts Studio új játékon dolgozik, amelyet röviden csak a The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos címre kereszteltek. Ez egy körökre osztott fantasy RPG-t takar, amelyet a címhez hasonlóan nem kell túl komolyan venni.

A játékban egy szedett-vedett csapat hőssel ereszkedünk le Naheulbeuk katakombáiba, ahol egy bizonyos Zangdar nagyúr mindenféle csapdákkal és szörnyekkel igyekszik minket megállítani. A Naheulbeuk univerzum egyébként a francia John Lang komikus agyszüleménye, aki annak idején hangjátékban parodizálta ki a jellegzetes szerepjátékos kliséket. A játék elkészítésében Felicia Day színésznő is közreműködik, aki a hangját kölcsönzi valamelyik karakternek.

A játékmenet körökre osztva zajlik, a játékosok hét tipikus RPG-karakterosztály közül válogathatják össze csaját csapatukat: ranger, elf, dwarf, barbarian, magician, ogre és thief. A harcok során a csapattársak támogathatják az éppen küzdő karaktereket, amire szükség is lesz, mivel száznál is több különféle szörnyeteggel kell majd szembenézni.

A The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos valamikor idén nyáron fog megjelenni, de az egyelőre nem ismert, hogy milyen platformokra készül. ■

« Előző hír: Dreams teszt – Merjünk nagyot álmodni?
Következő hír: Hozz pusztulást a világra a Rogue Lordsban! »