Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

MotoGP 20 bejelentés

A Milestone idén sem hagyja ki a sorozat aktuális részét, amely már premierdátumot is kapott.

2020.02.25. 16:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Milestone a minap bejelentette, hogy idén is megkapja új évszámmal ellátott epizódját a MotoGP sorozat, vagyis jön a MotoGP 20. A széria korábbi epizódjai rendre a nyár folyamán jelentek meg, ám idén első ízben alig néhány héttel a tényleges bajnokság rajtja után már mi is tövig húzhatjuk majd a gázkart.

A MotoGP 20 több játékmódot is kínál. Egyfelől lehetőségünk lesz szinte az igazi bajnoksággal párhuzamosan teljesíteni az egyes futamokat. Másfelől egy fiatal, feltörekvő versenyző bőrébe is bújhatunk, hogy felépítsük saját karrierünket kezdve a Red Bull MotoGP Rookies Cup futamaitól egészen a királykategóriáig.

Cikkajánló
MotoGP 19 teszt - Forma-1 két keréken
Végre a játékelemek bővítésére is elegendő ideje volt a taljánoknak.
» Olvasd el!

A fejlesztők természetesen idén is azt ígérik, hogy sokat fejlődik majd a játék az előző részhez képest, amely Sityi élménybeszámolója szerint már kimondottan jól sikerült. Így van esély rá, hogy idén is egy remek játékot kapnak a kétkerekű száguldás szerelmesei.

Visszatérnek a menedzseri lehetőségek, sokkal mélyebben belenyúlhatunk a karrierünk alakulásába. Elemezhetjük a futamokat, megválaszthatjuk a megfelelőnek vélt versenystratégiánkat is. Figyelnünk kell az üzemanyag-stratégiára, a gumik eltérő kopására, de immár a kaszni sérüléseiből fakadó aerodinamikai változásokra is. Indulhatunk már létező istálló vagy egy vadonatúj, de valódi szponzorok által támogatott csapatként is. A motort pedig a darabokra szedhetjük, hogy kisajtoljunk belőle minden erőt, a mérnökcsapatot pedig ostorral csapkodhatjuk (átvitt értelemben), hogy még tovább fejlesszék az alkatrészeket.

A fentieken túl visszatérnek a történelmi futamok is, amelyeket megnyerve újabb legendás versenyzőket és motorokat oldhatunk fel. A neurális mesterséges intelligenciát, amely a többi versenyzőt irányítja, szintén tovább fejlesztik, hogy még valóságosabban viselkedjen.

A MotoGP 20 PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, valamint Stadiára fog megjelenni április 23-án. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: MotoGP 20

« Előző hír: Traileren a Captain Tsubasa: Rise of New Champions sztori módja
Következő hír: Újabb Humankind fejlesztői napló, ezúttal a tájról »