Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Európában is elindul a Caliber zárt bétája

GROM, SEAL és KSK katonákkal is nyomulhatunk a free-to-play játékban.

2020.02.20. 23:59 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Wargaming és a 1C Game Studios koprodukciójában készül a Caliber, egy free-to-play akciójáték, amelyben különböző országok speciális alakulatainak katonáival harcolhatunk PvP és PvE játékmódokban. A World of Tanks/Warships/Warplanes játékokat is kiadó Wargaming még a tavalyi gamescomon mutatta be először a programot az európai játékosoknak, de a zárt és nyílt tesztek eddig a FÁK országaiban folytak. Több mint 1 millió regisztrált játékos és 53 millió lejátszott csata után azonban most kiterjesztik a zárt bétát, és mostantól Európából is megnyílt a jelentkezési lehetőség.

A Caliberben olyan különleges egységek katonáinak bőrébe bújhatunk, mint például a lengyel GROM, az amerikai SEAL vagy a német Kommando Spezialkräfte (KSK). A négyféle karakterosztály (a szokásos assault, support, marksman, medic leosztás) mindegyike más képességekkel és fegyverekkel rendelkezik, így különösen fontos a játékban a csapatmunka. Aki a PvE-t preferálja, négyfős csapatban MI vezérelte ellenfelekkel szállhat szembe a Spec Ops küldetésekben, a PvP játékmódokban pedig két csapat mérkőzhet meg egymással.

A Caliber zárt bétájára a playcaliber.eu oldalon lehet jelentkezni. ■

Kapcsolódó játék: Caliber

« Előző hír: Várható megjelenések – 2020. február 24. – március 1.
Következő hír: Coffee Talk teszt – Mennyire menő baristának lenni? »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

Gest
Gest 2020.02.21. 10:51
Van hozzá prémium lőszer, meg 10 méteren túl már láthatatlan katona gondolom, ha már wargaming. Meg ruszki katonáknak kicsit jobb stat :)