Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Holnap rajtol a Quantum League nyílt bétája

Mindenki szabadon kipróbálhatja az időmanipulálós multiplayer játékot.

2020.02.20. 18:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még tavaly jelentette be a Nimble Giant Entertainment, hogy készül új játékuk, a Quantum League, amellyel egy piszok telített mezőnyben szeretnének indulni, az online FPS-ek között. Hogy itt fikarcnyi esélyük is legyen a sikerre, ahhoz valami egyedit kell villantani, és a Quantum League az időmanipulálásban látta meg a fantáziát.

A játék a távoli jövőben játszódik, amikorra az emberiség megtanulta befolyásolni az idő múlását, ez pedig jelentős hatással volt a sportra is. Kialakult egy új sportág, amelyben a résztvevők fegyverrel harcolnak egymás ellen egy időhurokban. Kezdetben a két ellenfél egyedül van, ám az időhurok miatt később a múltbéli önmagukkal alkothatnak csapatot, és erre építhetnek fel különféle taktikákat.

A Quantum League holnaptól mindenki számára szabadon kipróbálhatóvá válik, elrajtol ugyanis a nyílt bétája. A részvételhez csak a Steamre kell ellátogatni és követni az ottani instrukciókat. A teszt egészen március 2-ig fog tartani. A teszt utáni következő fázis az early access lesz, ám erről egyelőre csak annyit tudni, hogy a tervek szerint még idén elrajtolhat. ■

Kapcsolódó játék: Quantum League

« Előző hír: A Cyberpunk 2077 a GeForce Now kínálatában is szerepelni fog
Következő hír: Dátumot kapott a Dreadlands korai változata »