Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Aranylemezre került a Nioh 2

Így már semmi akadálya nem lehet a márciusi premiernek.

2020.02.12. 17:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Team Ninja még 2018-ban jelentette be, hogy folytatást készítenek 2017-es sikerjátékukhoz, a Nioh-hoz. Az egyszerűen csak Nioh 2-re keresztelt új játék természetesen az előd nyomdokain halad tovább, vagyis egy külső nézetes akció-szerepjáték lesz, amely a távol-keleti kultúrából táplálkozik.

A stúdió a bejelentés után sokáig nem beszélt a projektről, amely az ígéretek szerint sok újdonságot tartogat a rajongók számára. A történetről szinte semmit sem lehet még tudni, mindössze annyi tűnik biztosnak, hogy az 1500-as évek végén játszódik majd és lényegében egy előzménysztori lesz az első rész eseményeihez.

Aranylemezre került a Nioh 2

A fejlesztők ma fontos bejelentést tettek, miszerint a Nioh 2 aranylemezre került, vagyis a fejlesztés tulajdonképpen befejeződött. Így már semmilyen akadály nem gördülhet a március 13-i premier elé, amikor PlayStation 4-re válik elérhetővé. Hogy később PC-re is megérkezik-e, azt egyelőre nem tudni, de az első részből kiindulva mutatkozik rá esély. Apropó, első rész – a készítők a minap jelentett-ék be, hogy a Nioh nemrégiben elérte a 3 milliós eladott darabszámot. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Nioh 2

« Előző hír: Új videón a TT Isle of Man 2
Következő hír: Újra a Criterion Gamesé a Need for Speed »