Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Bőnös lelkek tisztulnak a Hotel Afterlife-ban

Menedzserjáték készül a Dungeon Keeper nyomdokain haladva.

2020.01.30. 22:22 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Dungeon Keeper (és a frissebb megjelenések közül a Two Point Hospital) rajongóit vette célba a lengyel Alrauna Studio csapata, amikor belekezdett Hotel Afterlife játékának fejlesztésébe. Programjuk ugyanis egy hasonló stílusú tycoon/menedzserjáték lesz, fekete humorral sűrűn megszórva.

Feladatunk egy különös hotel irányítása lesz. És amikor azt írjuk, különös, tényleg azt is értjük: ez a szálló ugyanis a pokol sötét bugyraiban épült, és ahelyett, hogy lessük vendégeink minden kívánságát, a bűnösöket cselekedeteiknek megfelelően kell „elszállásolnunk”. Mindezt kilenc pályán keresztül tehetjük meg, amelyeket Dante Isteni színjátékának helyszínei ihlettek.

Mint a játék designere, Michał Stonawski kifejtette, a Hotel Afterlife nem egy ötcsillagos szálloda, hanem a bűnös lelkek megtisztulásának helye. Ennek megfelelően a pénz se dollár vagy valamelyik kriptovaluta, hanem bűnökkel fizetnek vendégeink. Az épületet nulláról kezdhetjük el, egyenként megtervezve az egyes szobákat, különféle kínzóeszközökkel akár teljesen az érkező látogatókra szabva.

A Hotel Afterlife a tervek szerint 2020 negyedik negyedévében fog PC-re megjelenni, de később Switchre és más konzolokra is elérhető lesz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Elindult a Borderlands 3 Rare Chest Riches eseménye
Következő hír: Filament próbakör – Snake az űrben »