25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Dátumot kapott a Shadowgun War Games

Előregisztrációban már kiderült, hogy nagy iránta az érdeklődés, most kiderült, meddig kell még várnia a rajongóknak.

Írta: GeryG

A Madfinger stúdió már korábban megnyitotta legújabb játéka, a Shadowgun War Games előregisztrációját mind iOS-re, mind Androidra. És ennek köszönhetően ki is derült, hogy hatalmas az érdeklődés a játék iránt, hiszen egymilliónál is többen jelezték letöltési szándékukat. Azt viszont egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy a rajongóknak meddig kell még várnia a premierre. Szerencsére végre lerántották a leplet a premierdátumról, amelyhez valóban nem kell már sokat aludni. A kizárólag iOS-re és Androidra érkező multiplayer akciójáték ugyanis február 12-én debütál majd az App Store-ban és a Google Playen.

A játékban öt az öt elleni pörgős csatákon vehetünk részt, a játékosok előre megadott hősök közül válogathatnak, akik mind eltérő képességekkel és így más-más harcmodorral rendelkeznek. A hivatalos oldalon még mindig lehet előregisztrálni, hogy a premier napján már csak a letöltéssel kelljen foglalkoznunk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Shadowgun War Games
  • Shadowgun War Games
  • Shadowgun War Games

Shadowgun War Games

Platform:

Fejlesztő: Madfinger

Kiadó: Madfinger

Megjelenés: 2020. február 12.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!