Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

Készül a Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

Nem csak új élőszereplős mozi készül, de új animációs film is.

2020.01.21. 19:12 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Azt már tudni egy ideje, hogy a tervek szerint jövő tavasszal a mozikba kerülhet a harmadik nagy Mortal Kombat film is, amelyet James Wan és Simon McQuoid igyekszik tető alá hozni. Most viszont kiderült, hogy az élőszereplős mozi mellett készül egy másik projekt is: a Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge.

Utóbbi egy animációs film lesz, amely a cím alapján elsősorban Scorpion történetére fog koncentrálni. Egyelőre sokkal többet ennél nem lehet tudni, viszont pár nem mellékes apróságot azért mégis. Egyfelől biztosan szerepelni fog benne Goro, Jax, Kano, Kitana, Liu Kang, Quan Chi, Raiden, Shang Tsung, Sub-Zero, valamint Johnny Cage és Sonya Blade is. Utóbbi kettőnek a Joel McHale és Jennifer Carpenter kölcsönzi majd a hangját.

A rendezői székben Ethan Spaulding foglal majd helyet, aki korábban a Batman: Assault on Arkhamet is dirigálta. A forgatókönyvet pedig az a Jeremy Adams írja, aki korábban a Supernatural szkriptjén is dolgozott. Természetesen az egész franchise atyja, Ed Boon is segíti a projektet, de csak mint tanácsadó vesz részt benne. Egyelőre nem tudni, hogy mikorra készülhet el a film. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Super Crush KO teszt – Újabb indie beat ’em up érkezett
Következő hír: Félre PES, félre FIFA, itt jön Captain Tsubasa! »