Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Kütyü

Nehéz terepre való a Vava Voom 23

A teljes nevén Vava SK004 Voom 23 olyan, mint egy tégla. Csak sokkal jobban szól.

2020.01.17. 17:48 | szerző: GeryG | kategória: Kütyü

Talán hazánkban a Vava még kevésbé ismert márka, pedig hangszórók terén igazán korrekt termékkínálattal rendelkeznek. Nálunk is járt korábban egy elegáns Vava Voom 21 hangszóró, Dino pedig egy 4K-s lézerprojektorjukat tesztelte nemrég.

A kaliforniai cég a napokban mutatta be hazánkban legújabb Bluetooth-os hangszóróját, a Vava Voom 23-at. Erre már nehezebb lenne rásütni az elegáns jelzőt, a féltégla sokkal jobban passzol hozzá. De ez nem véletlen.

Nehéz terepre való a Vava Voom 23

A Voom 23 ugyanis kifejezetten nehéz terepre készült, ennek megfelelően ütés- és vízálló kialakítást kapott. A hangszóró oldalsó gumiborítással és strapabíró fémszerkezettel készült, így nem csak a vázon belüli belső komponensek számára teszi lehetővé a biztos védelmet, hanem ellenáll az ütéseknek, esésnek, pornak, vízpárának és vízcseppeknek is, melyet az IPX6 tanúsítványa is alátámaszt.

A Bluetooth 4.1 csatlakozással működő 7 W-os teljesítményű hangszóró környezettől függetlenül fog megfelelő hangerőn megszólalni, a hosszú üzemidőről pedig az 5200 mAh-s akkumulátor gondoskodik. Ez a mérnökök ígérete szerint akár 24 órás lejátszást is lehetővé tesz, legalábbis ha beérjük 80%-os hangerővel.

Nehéz terepre való a Vava Voom 23

A Vava Voom 23 már hazánkban is elérhető. Ajánlott fogyasztói ára sem ugrott az egekbe, hiszen 12 000 forint a hordozható hangszórók piacán kimondottan barátságosnak számít. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Mire számíthatunk a Zombie Army 4: Dead Wartól?
Következő hír: Február elején rajtol a Pathfinder: Wrath of the Righteous Kickstarter-kampánya »