Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

Pókember miatt repült az Uncharted rendezője?

A hírek szerint már megint elveszítette rendezőjét a Sony évtizedes projektje, ezúttal a főszereplő miatt.

2020.01.02. 11:20 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Olyan a Sony Uncharted mozi projektje, mintha egy társasjátékban állandóan büntetőmezőre lépne, ami visszazavarja a startpontra. Már megszámolni is nehéz, hogy az első bejelentés óta – amire alig pár éve, 2008-ban került sor – hány rendezőt, forgatókönyvírót és egyebet fogyasztott el a film, aminek a forgatása gyakorlatilag soha el sem kezdődött.

Tavaly nyáron volt a legutóbbi rendezőcsere, akkor Dan Trachtenberget váltotta Travis Knight. Aki most szintén kénytelen volt megköszönni a lehetőséget és távozni. Mindezt a hírek szerint a főszereplő Tom Holland miatt.

Pókember miatt repült az Uncharted rendezője?

No, nem arról van szó, hogy az ifjú színésszel összeakasztották volna a bajszukat, hanem arról, hogy Holland a Marvel moziverzum miatt piszok elfoglalt, nagyon sűrű a következő időszakban a beosztása. És mint ilyen, nem nagyon találták meg benne a helyet az Uncharted forgatásához. Ez végül oda vezetett – hogy miért, az nem világos –, hogy Knightot felállították a rendezői székből. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki válthatja.

Az Uncharted a legutóbbi tervek szerint idén karácsony környékén került volna a mozikba, ám Holland pókemberes elfoglaltságai miatt ezt a Sony kénytelen ismét elhalasztani, a hírek szerint valamikor 2021-re. Az újabb rendezőváltás ellenére a fő irányon nem kívánnak változtatni, vagyis továbbra is a videojátékok előzményét szeretnék elmesélni, amikor Nathan Drake még fiatal volt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Várható megjelenések – 2020. január 1-5.
Következő hír: ASUS TUF FX505DU notebookteszt – Szerelmes vagyok... »