Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

Free Guy trailer – ha a GTA Online egy film lenne…

Avagy Ryan Reynolds megmutatja, mennyire unalmas lehet egy GTA Online NPC élete…

2019.12.09. 19:56 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

A GTA Online-t, de úgy általában a GTA életérzést mindenki ismeri, még azok is, akik egyébként pont nem játszanak a szériával. De röviden: adott egy bazi nagy város, abban rengeteg játékossal, akik szó szerint azt csinálhatnak benne, amit csak akarnak. Luxus sportkocsikat gyűjthetnek csak azért, hogy aztán egy éjszakai gyorsulási versenyen ripityára törjék őket az első kanyarban. Hatalmas arzenált halmozhatnak fel maguknak, hogy a farzsebükből kapják elő a rakétavetőt.

Bankrablás? Hétköznapi rutin. Helikopterrel hídnak csapódás? Már-már uncsi. És mindezt természetesen a legelborultabb, leggiccsesebb, legszínesebb, legagyamentebb kosztümökben, maszkokban, rucikban és egyebekben. Na, erről szól a GTA Online. És erről szól Ryan Reynolds jövő nyáron érkező új filmje is.

A Free Guy most kapott új előzetest, amely alapján a készítők tökéletesen megfogták a GTA Online életérzést. A sztori viszont nem egy játékos szemszögéből mutatja be ezt a szürreális világot, hanem az egyik NPC, egy banki alkalmazott szemszögéből, aki egy idő után marhára unni kezdi, hogy aznap harmadszor rabolják ki a bankját. Megpróbál tenni ellen, hogy aztán ráébredjen, bizony ő nem több, mint egy videojáték nem játszható karaktere.

A Free Guy Shawn Levy rendezésében készül, aki korábban az Éjszaka a múzeumban sorozatot és a Vasököl mozit is dirigálta. A premierre a tervek szerint 2020. július 2-án kerül sor itthon. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Új BioShock játék készül
Következő hír: Megjelent a MechWarrior 5: Mercenaries, itt a launch trailer »