25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Szépen teljesít a Shadowgun Legends

A játék a hónap elején kapta meg véglegesnek szánt változatát.

Írta: GeryG

A Madfinger stúdió évek óta dolgozik a Shadowgun Legendsen, munkájuk gyümölcse pedig végül november 1-én érett be teljesen. Ekkor jelent meg a játék 1.0-nak, vagyis véglegesnek kikiáltott változata, habár addig sem volt híján a tartalomnak.

Ekkor viszont tizenkét PvE küldetéssel gyarapodott a tennivalók listája, illetve megjelentek a fegyverekhez köthető perkök, finomítottak a képességeken és a fegyverek statisztikáin, növelték az inventory méretét, valamint általánosságban javítottak a játék teljesítményén.

Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis a Shadowgun Legends az első hónapban igen nagy népszerűségnek örvendett. Androidon és iOS-en is 95-98%-os tetszési indexszel rendelkezik, előbbin ráadásul több, mint 200 000 szavazat után. A Shadowgun Legends teljesen ingyenes, de persze találunk benne valódi pénzért kinyitható ládikákat…

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Shadowgun Legends

Platform:

Fejlesztő: Madfinger

Kiadó: Madfinger

Megjelenés: 2018. március 22.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!