Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

A Codemasters felvásárolta a Slightly Mad Studiost

Jöhet a Project DiRT vagy a Project GRID?

2019.11.29. 23:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha autós játékokról van szó, sokaknak eszébe juthat a Codemasters neve, hiszen számos remek sorozatot tettek már le az asztalra. Elég csak a GRID, a DiRT vagy az F1 szériájukra gondolni. De van egy másik stúdió is, amely minőségben magas szintet képvisel. Ez pedig a Slightly Mad Studios, amelynek a Project Cars két epizódját köszönhettük.

Cikkajánló
Project CARS 2
Úton a tökéletesség felé – második felvonás.
» Olvasd el!

A Codemasters a minap bejelentette, hogy megállapodtak a Slightly Mad Studios vezetőivel, akiknek 30 millió dollárt fizetek kézpénzben és részvényekben, ennek nyomán utóbbi stúdió mostantól a Codemasters részét képezi. A hírek szerint Ian Bell marad a stúdió vezetője, azt viszont nem tudni, hogy mi lesz a sorsa a három jelenleg futó projektjüknek. De jó eséllyel mindhárom tovább formálódhat, csak immár a Codemasters felügyelete mellett.

Cikkajánló
GRID teszt – Kezdjük újra!
Van olyan, hogy enyhe reboot? Mert valami olyasmit kapott a TOCA/Grid széria...
» Olvasd el!

Ezek a mobil platformokra készülő Project Cars Go, valamint két egyelőre hivatalos be nem jelentett játék. Az egyik a hírek szerint egy hollywoodi sikermozin alapuló játék lesz (nem lennénk meglepődve, ha ez a Fast & Furious lenne…), míg a másik egy még titokzatosabb projekt, amelyről semmit sem lehet tudni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Ingyenes tartalmak a PC-s Red Dead Online-hoz
Következő hír: Késik a Vampire: The Masquerade – Coteries of New York »