Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Jön a Total War: Warhammer II új DLC-je, a The Shadow & the Blade

Két új legendás hadúr, két új nép, új egységek és új játékelemek is kerülnek a játékba.

2019.11.29. 21:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár a Total War sorozat már kapott új történelmi részt is azóta, de a Creative Assembly nem feledkezett meg a Total War: Warhammer II-ről sem. Olyannyira nem, hogy december 12-én megérkezik a játék legújabb DLC-je, a The Shadow & the Blade.

Cikkajánló
Total War: Warhammer II
Újra lesújt a harci pöröly.
» Olvasd el!

A kiegészítőben két új nép, a Clan Eshin (skaven) és a Hag Graef (sötét elf) került a játékba, élükén két legendás hadúrral: Death Master Snikch és Malus Darkblade. A két új frakció mindkét kampányban, vagyis az Eye of the Vortexben és a Mortal Empire-ben is elérhető lesz. Természetesen ez egy sor új egységet is jelent, szám szerint tizenkettővel bővül majd a repertoárt köztük olyanokkal, mint a High Beast Master, a Bloodwrack Medusa, a Master Assassins, az Eshid Triads és hasonlók.

A fejlesztők egy további hadúrral és egy új hőssel is bővítik a játékot, mind Rapanse de Lyonesse, mind Henri le Massif ingyen kerül a játékba. Emellett az ígéretek szerint jelentősen csökkentik az MI köreinek hosszát, a játék aktuális állásának függvényében akár 60%-kal is rövidebb lehet a várakozási idő két körünk között. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Total War: Warhammer II

« Előző hír: Hogyan játszhatsz ingyen a The Dark Pictures Anthology: Man of Medannal?
Következő hír: Ingyenes tartalmak a PC-s Red Dead Online-hoz »