Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Hogyan játszhatsz ingyen a The Dark Pictures Anthology: Man of Medannal?

Mostantól a The Curator módot megnyitó DLC minden játékos számára elérhetővé vált.

2019.11.29. 20:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Supermassive Games talán nem ugrotta meg az Until Dawn által magasra tett lécet legutóbbi játékával, a The Dark Pictures Anthology: Man of Medannal, de nem járt messze tőle. Könnyen lehet, hogy a stúdió számára egyelőre újnak számító multiplatform fejlesztés miatt lett egy picit összecsapottabb a játék, de az irány ettől még biztató.

Cikkajánló
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan teszt
A Supermassive Games magasra tette magának a lécet az Until Dawnnal. Sikerül-e megugrani?
» Olvasd el!

A Man of Medan kétféle többjátékos módot is tartalmaz, egy online és egy helyi multit. Az online mód a Share Play, amely mostantól arra is lehetőséget nyújt, hogy egy barátunkat ingyen meghívjunk játszani.

A dolog lényege, hogy akinek már most megvan a Man of Medan (vagy megveszi azt legkésőbb 2020. január 6-ig), az kap egy ingyenes Friend Passt. Ennek segítségével egy olyan barátját is meghívhatja a közös borzongásra, akinek egyébként nincs meg a játék. A meghívottnak mindössze ugyanarra a platformra kell letölteni a Man of Medan demóját, amelyen a meghívó is játszik, utóbbi pedig egy frissítés formájában megkapja a Friend Passt. Ezt felhasználva pedig egy alkalommal meghívhatja egy barátját a közös játékra.

További érdekesség a játék háza tájáról, hogy a korábban csak előrendelői extrának számító The Curator mód mostantól ingyenes DLC formájában minden játékos számára elérhetővé vált. Ebben alternatív párbeszédeket nyithatunk meg, illetve a sztori eseményeit más nézőpontból is megismerhetjük.

A The Dark Pictures Anthology: Man of Medan PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg még a nyár végén. Nem sokkal a premier után már be is mutatták a folytatást, a Little Hope-t. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

« Előző hír: Jövő héten jön az Everreach: Project Eden
Következő hír: Jön a Total War: Warhammer II új DLC-je, a The Shadow & the Blade »