Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Jövő héten jön az Everreach: Project Eden

Az Éden nevű bolygó sok minden, csak épp nem éden.

2019.11.29. 17:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Elder Games stúdiójában készült, és hamarosan meg is jelenik az Everreach: Project Eden. A sci-fi akció-szerepjáték a Headup kiadó gondozásában fog megjelenni december 4-én.

A játék egy távoli bolygón, az Edenen játszódik, ahol az emberiség épp az első kolóniája megteremtését tervezi. Csakhogy az Eden nevével ellentétben egy meglehetősen veszedelmes hely, így először az Everreach Corporation biztonsági erői szállnak le élükön Nora Hardwooddal. Őt fogjuk irányítani, küldetésünk pedig nem más lesz, mint megtisztítani a terepet az első kolónia előtt. Csakhogy az Eden nem lakatlan, egykor egy nagy civilizáció otthona is volt. Ennek nyomait még most is magán hordozza, így többek közt e civilizáció után is kutatnunk kell majd.

Az Everreach: Project Eden közelharcot és pörgős gépesített csatákat is ígér, hősnőnket pedig nyolcvan különféle fejlesztéssel tehetjük még erősebbé. Harc közben taktikáznunk is kell, erőtereket hozhatunk létre, valamint a környezetünk adottságait is ki kell majd használnunk.

Az Everreach: Project Eden PC-re és Xbox One-ra készül. Ha megnézed a fenti előzetest, nem véletlenül juthat róla eszedbe a Mass Effect széria. A játék nagyjából nyolc órás kampányát ugyanis nem más rendezte, mint a Mass Effect trilógia sztorijáért is felelős Michelle Clough.

Cikkajánló
Jól halad az emberiség új otthonának meghódítása.
» Olvasd el!

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Everreach: Project Eden

« Előző hír: A Rayman Legends az Epic Games Store újabb ingyenes játéka
Következő hír: Hogyan játszhatsz ingyen a The Dark Pictures Anthology: Man of Medannal? »