Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Napokon belül rajtol a Call of Duty: Modern Warfare első szezonja

Az újdonságok nem egyszerre fognak megjelenni.

2019.11.27. 15:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Infinity Ward felfedte, hogy pontosan mikor rajtol el, és milyen tartalmakkal várja a játékosokat a Call of Duty: Modern Warfare első szezonja. Mivel a stúdió szakított a fizetős DLC-k hagyományával, így a szezon új tartalmai is mindenki számára ingyen lesznek elérhetőek mindhárom platformon.

Napokon belül rajtol a Call of Duty: Modern Warfare első szezonja

Az újdonságok közé tartozik a kompetitív multiplayer mód három új pályája is. A Crash egy lezuhant repülő köré épül, míg a Vacant egy gyártelepnek tűnik. A harmadik Shipment pedig egy konténer lerakóhely lesz. Új pályával bővül majd a Ground War és a Gunfight játékmód is. Előbbihez a Port jelent új helyszínt, utóbbihoz viszont egyelőre csak a Cargo és Atrium pályákat fedték fel, de majd jön több is.

Természetesen új játékmódokra is lehet számítani, bár ezekről egyelőre kevés információ ismert. Három újdonság lesz: Reinforce, Gunfight OSP és Infected. Emellett a kooperatív Spec Ops játékmód is bővülni fog. Négy küldetés már biztos: Bomb Squad, Grounded, Pitch Black és Just Reward, de ehhez is érkeznek majd még újdonságok. Végül, de nem utolsósorban két új fegyver is kerül a játékba: RAM-7 és Holger-26.

Cikkajánló
Call of Duty: Modern Warfare teszt – Na így kell ezt csinálni!
Az Infinity Ward megteremtett egy franchise-t. Majd újrateremtette azt. És most ismét újrateremtette.
» Olvasd el!

A kiadásért felelős Activision annyit még elárult az első szezon újdonságaival kapcsolatban, hogy nem a teljes tartalom válik elérhetővé a december 3-i rajtkor. Azt viszont nem részletezték, hogy pontosan mi mikor érkezik majd meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Call of Duty: Modern Warfare

« Előző hír: Közeleg a vég a Battleborn számára
Következő hír: Infected Shelter teszt – Kilépett az Early Accessből a magyar zombis elmebaj »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

Sucee
Sucee 2019.11.27. 18:11
"A Crash egy lezuhant repülő köré épül, míg a Vacant egy gyártelepnek tűnik. A harmadik Shipment pedig egy konténer lerakóhely lesz."

Ezek mind klasszik cod4 mapok (valószínűleg némileg újragondolva).