Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Mod menedzsert kapott a PC-s Red Dead Redemption 2

A játékhoz a minap új frissítés is érkezett, amelyben elsősorban a véletlenszerű összeomlásokat orvosolták.

2019.11.27. 14:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar Gamesnek beletellett néhány hetébe, de most már kijelenthető, hogy nagyjából gatyába rázták a Red Dead Redemption 2 PC-s verzióját. Persze munkájuk még így is maradt bőven, hiszen minden problémát még nem sikerült megoldaniuk. A napokban érkezett egy újabb frissítés, amely kifejezetten a játék véletlenszerű (vagy épp kevésbé véletlenszerű) összeomlásainak nagy részét hivatott javítani.

Cikkajánló
Red Dead Redemption 2 PC teszt – Rockstar, ezt nem így kellett volna...!
Konzolon hatalmas sikert aratott Arthur Morgan története. Ezt megismételhette volna PC-n is, csakhogy a fejlesztők összecsapták az egészet.
» Olvasd el!

Emellett a fejlesztők nem feledkeznek meg a modderekről sem, akik a premier óta lelkesen gyártják a különféle módosításokat a vadnyugati kalandhoz. Ám a most megjelent mod menedzser eszközt nem ők, hanem egy bizonyos Bilago nevű modder készítette. Neki köszönhetjük a GTAV-höz készült menedzsert is, ezt használta fel most is. Egyelőre még rengeteg olyan kód maradt az eszközben, amely még a GTAV-höz kapcsolódott, jelenleg ezek kipucolása folyik. De a jelenleg elérhető korai változat is remekül teszi a dolgát, alaposan megkönnyítve így a modokra éhes játékosok helyzetét. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Red Dead Redemption 2

« Előző hír: Terminator: Resistance teszt – Hasta la vista, baby...!
Következő hír: Méretes frissítést kapott a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint »