Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

Mark Wahlberg az Uncharted moziban

Egy kis kackiás bajusz, pici pocak és már forgathatja is Sully jeleneteit.

2019.11.19. 14:23 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

A napokban ismét hallatott magáról az évek óta lassan formálódó és számtalan alkalommal teljesen újrakezdett Uncharted mozi. Ezúttal szerencsére nem egy újabb rendező vagy forgatókönyvíró-csere adja a témát, hanem az egyik legfontosabb szerep.

Azt már egy ideje biztosra lehet venni, hogy a sztori nem a felnőtt Nathan Drake-ről fog szólni, hanem amolyan eredettörténet lesz egy fiatal Nate-tel. Őt pedig a Pókember és Bosszúállók mozikból ismert Tom Holland fogja eljátszani. De mellette van még egy szereplő, aki mindegyik videojátékban felbukkant. Ő nem más, mint Victor Sullivan, vagyis Sully.

A jelek szerint a film készítői megtalálták az ideális(nak vélt) színészt a szerepre, méghozzá Mark Wahlberg személyében. A hírek szerint a tárgyalások már az utolsó szakaszban járnak, vagyis szinte biztosra vehetjük, hogy egymás tenyerébe fognak csapni a felek. Ez már csak azért is érdekes, hiszen Wahlberg néhány évvel ezelőtt még Nathan Drake szerepére pályázott.

Bár a színészválasztás elsőre akár még furcsának is tűnhet, azért lehet benne fantázia. A történet ugyebár évekkel a négy játék eseményei előtt játszódik, amikor még nem csak Nate, de Sully is jóval fiatalabb volt. És egy fiatal Sullyt már hitelesen eljátszhat mindenki Marky Markja... ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Megvan a PC-s Detroit: Become Human megjelenési dátuma
Következő hír: Grounded – kooperatív túlélőjátékon dolgozik az Obsidian Entertainment »