Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Készül a West of Dead, már el is rajtolt a nyílt béta

Újabb felülnézetes vadnyugati játék, ismét természetfelettivel meghintve.

2019.11.19. 12:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy egy vadnyugaton játszódó, misztikummal átitatott, felülnézetes twin-stick shooter érkezett Ritual: Crown of Hornes címmel. De úgy tűnik, hogy ez a leírás egy másik játékra is igaz lehet, bár az X019-en bejelentett West of Dead egyelőre még nem jelent meg.

Ezt leszámítva viszont a fentiek éppúgy érvényesek rá is. Hősünk ezúttal William Mason (akit egyébként Ron Perlman szólaltat meg), aki történetesen a halálból tér vissza. Emlékei nincsenek, csak egy sötét alak képe dereng előtte. Útra is kel, hogy kiderítse, ki vagy mi okozta a halálát, de ezzel egy sor természetfeletti jelenséget is útjára enged.

A szokásos twin-stick shooter játékmenetet ezúttal fedezékhasználattal spékelik meg, de lesznek feloldható képességek is. A pályákat pedig véletlenszerűen generálja majd a játék.

A West of Dead valamikor 2020-ban fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Aki viszont nem akar addig várni, az Xbox One-on most belekóstolhat a nyílt bétába, amely november 25-ig tart. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: West of Dead

« Előző hír: Just Dance 2020 teszt – Tíz éve a színpadon!
Következő hír: Városok és hegyek felett repked a Microsoft Flight Simulator »