Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Szabadidő

Programajánló: hamarosan itt az őszi PlayIT

November 23-án zajlik az idei utolsó rendezvény.

2019.11.14. 13:27 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Hamarosan itt az év vége, és ahogy az lenni szokott, még kapunk egy idei utolsó PlayIT-et a hónap során. Az időpont 2019. november 23. szombat, a helyszín pedig a már jól megszokott Hungexpo.

Ezúttal is változatos programok várnak a látogatókra: a színpadokon előadások, bemutatók és különböző versenyek lesznek. A nagyszínpad mellett külön helyszín lesz az IT témáknak, az e-sportoknak és a videósoknak, de még a szülőkre is gondolnak a szervezők, komolyabb témákkal. Visszatér a zombie run, amely korábban nagy népszerűségnek örvendett: a résztvevők élőhalottnak maszkírozott önkéntesek elől menekülhetnek. És persze lesz cosplayverseny is.

Szokás szerint rengeteg gépen futnak majd játékok is. Ezúttal is mindhárom nagy konzolgyártó képviseli magát, így Xbox One, PlayStation 4 és Nintendo Switch masinákon egyaránt lehet majd játszani különböző aktuális programokkal - köztük a frissen megjelent Star Wars Jedi: Fallen Orderrel, valamint a megjelenés előtti Nioh 2-vel, Dreamsszel és Iron Man VR-ral. Nem marad el a retro-sarok se, és VR-ból se lesz hiány a rendezvényen.

A programokról további információ a PlayIT weboldalán található. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Dátumot kapott a Commandos 2 és a Praetorians HD Remaster
Következő hír: WarPlan teszt – Remek kis gyöngyszem foteltábornokoknak »