Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

Új előzetesen a közelgő Sonic mozi

Most már az átalakított főhőst láthatjuk, aki sokkal jobban hasonlít játékbeli önmagára.

2019.11.13. 10:24 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Néhány hónappal ezelőtt meglehetősen nagy port kavart a Paramount által készített Sonic: The Hedgehog mozi első előzetese. A videón ugyanis egy olyan Sonicot láthattunk, aki csak nyomokban emlékeztetett a játékokban megismert apró, kék, villámléptű sünire. A rajongók ki is fejezték nemtetszésüket, amelynek hatására a film készítői teljesen újra gyúrták a címszereplőt. Sonic lábai hosszabbak és vékonyabbak lettek, ezzel együtt szemei, fülei és általában az egész feje valamivel nagyobb lett. Az összhatás így már sokkal jobban meggyőzte a rajongókat is.

A minap megérkezett a film legújabb előzetese is, amelyben már az átalakított Sonic látható, amint a játékon belüli világából átkerül a valóságba, ott pedig kihasználva hihetetlen sebességét, saját magával baseballozik vagy pingpongozik. A videóban természetesen feltűnik Dr. Robotnik is.

A Sonic: The Hedgehog a tervek szerint 2020. február 14-én kerül a mozikba. A rendezői széket Jeff Fowler foglalja el, a fontosabb szerepekben pedig Jim Carrey-t (ő lesz a gonosz Dr. Robotnik), James Marsdent és Neal McDonough-t láthatjuk majd. Sonic hangját pedig Ben Schwarz fogja kölcsönözni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Dragon Quest I-II-III teszt – Mire elég a nosztalgia?
Következő hír: Napokon belül megjelenik a Railroad Corporation teljes verziója »