Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

AO Tennis 2 - az ausztrál nyílt teniszbajnokság hivatalos játéka

Ráadásul egy ausztrál fejlesztőcsapattól érkezik.

2019.11.07. 22:34 | szerző: Dino | kategória: Játék

Januárban zajlik majd a 2020-as ausztrál nyílt teniszbajnokság, azaz az Australian Open, és ehhez kapcsolódóan videojáték is készül, ráadásul egy ausztrál fejlesztőcsapattól. Az AO Tennis 2 a Big Ant Studiostól érkezik, és a világverseny összes helyszínét megtalálhatjuk majd benne. Természetesen neves teniszezőkkel is játszhatunk majd, mint például Rafael Nadallal, Ash Bartyval vagy Angélique Kerberrel.

A 2018-as első rész után ezúttal vadonatúj, történettel is rendelkező karriermódot kapunk, amelyben egy fiatal teniszező életét követhetjük nyomon, akinek sikere a pályán nyújtott teljesítménye mellett külső eseményektől is függ.

A játék tartalomszerkesztője ismét számtalan alkotási lehetőséget nyújt majd, ráadásul az első részhez készült dolgokat - köztük több mint 20 ezer játékost és helyszínek százait - is elérhetjük az AO Tennis 2-ben.

Az AO Tennis 2 PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre fog megjelenni a Bigben gondozásában, várhatóan még a teniszbajnokság indulása előtt, 2020. január 9-én. ■

« Előző hír: Little Big Workshop teszt – Kapitalista manóhad
Következő hír: Megjelent a Garfield Kart Furious Racing »