Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Megérkezett Steamre az A Year of Rain korai változata

Klasszikus bázisépítés, hősök és kooperatív mód.

2019.11.07. 12:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Daedalic Entertainment tartva magát az előzetes terveihez, tegnap elérhetővé tette a Steamen legújabb játéka, az A Year or Rain korai változatát. Egy érdekes stratégiai-szerepjáték hibridről van szó, amelyben a klasszikus bázisépítős játékmenetet keverték össze a hősökre és a csapatmunkára épülő kooperatív játékelemekkel.

Az egész játékot alapvetően a kooperációra hegyezték ki, de természetesen egyedül is végig lehet majd tolni a kampányt, ilyenkor az MI lesz a társunk. A sztorira egyébként nagyon odafigyelnek a készítők, rengeteg átvezető videóra lehet számítani. A korai változatban egy teljes egészében végig játszható kampányt kapunk, de belekóstolhatunk a kettő a kettő elleni küzdelmekbe is. A csaták előtt a játékosok három szerep közül választhatnak: tank, damage és support. Ezek természetesen teljesen eltérő képességekkel rendelkeznek, így teljesen más taktikát, játékstílust követlenek meg.

A játékban három frakció feszül egymásnak: a gazdag felfedezőkből álló House Rupah, a vérszomjas harcosokból és szörnyekből álló Restless Regiment, valamint a túlélés mestereiből és harcos nomádokból álló Wild Banners.

Az A Year of Rain a korai változat premierje alkalmából új előzetest is kapott. A Steamen az alapjáték december 3-ig 20%-os kedvezménnyel, a kétfős csomag pedig november 13-ig 40%-os kedvezménnyel vásárolható meg. ■

Kapcsolódó játék: A Year of Rain

« Előző hír: Decemberben jön a Transport Fever 2
Következő hír: Frissült a Red Dead Redemption 2 »