Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

2020-ra csúszott a Lunacy: Saint Rhodes premierje

A horror kalandjátékban egy mesterséges intelligencia figyeli minden lépésünket, és ránk szabja az ijesztgetést.

2019.10.31. 13:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még 2018-ban jelentette be az Iceberg Interactive, hogy bár elsősorban stratégiai játékokba utaznak, de mégis felkarolták a Lazarus Studio új projektjét, amely történetesen egy horror kalandjáték. A Lunacy: Saint Rhodes viszont az elmúlt bő egy évben alig hallatott magáról, most viszont nem épp a legjobb hírrel szolgált a kiadó.

Mint kiderült, eredetileg erre az évre tervezték a premiert, ám mostanra biztossá vált, hogy ezt nem tudják tartani, így végül 2020-ra halasztották. Azt egyelőre nem lőtték be pontosan, hogy mikorra.

A játékban egyébként a saját családunk meggyilkolása ügyében kell nyomoznunk, csakhogy felmenőink megannyi sötét titkot rejtegettek előlünk. Hogy mindez ne csak egy sokadik tucat horrorjáték legyen, a készítők az ijesztgetést egy mesterséges intelligenciára bízzák, amely minden lépésünket árgus szemekkel figyeli. A rémségeket pedig a mi játékstílusunkhoz igazítva dobja a nyakunkba. A fejlesztők ígérete szerint a játékban egyetlen pillanatig sem fogjuk biztonságban érezni magunkat, általános lesz a baljós hangulat, de lesznek konkrét ellenségek is, amiket mind más és más módszerrel lehet majd legyőzni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Lunacy: Saint Rhodes

« Előző hír: Mozgásban a Vampire: The Masquerade – Coteries of New York
Következő hír: A PlayStation Plus 2019. novemberi kínálata »