Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Mozgásban a Vampire: The Masquerade – Coteries of New York

A napokban először mutatta meg magát részletesen a kalandjáték, amely pontos premierdátumot is kapott.

2019.10.31. 12:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hosszú évek mély álma után úgy tűnik, újra éled a Vampire: The Masquerade univerzum a videojátékok között is. Nem elég, hogy jövőre jön a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, de készül mellette Vampire: The Masquerade – Swansong és a Vampire: The Masquerade – Coteries of New York is.

Utóbbi kapott a napokban új előzetest, amelyben első ízben mutatja meg magát a rajongóknak. Egy klasszikus felépítésű kalandjáték formálódik a Draw Distance stúdiójában, amely sajátos látványvilággal rendelkezik. A játékmenet a hagyományos feleletválasztós dialógusrendszerre épül, de az ígéretek szerint mi választhatunk majd küldetést egy térképen, apránként kell elsajátítanunk a klánunk tanait, illetve kezelnünk kell a szüntelen éhségünket is. A sztori egyébként a Vampire: The Masquerade szerepjáték ötödik kiadására épül, de saját történettel bír, amely a Camarilla és az Anarch közti háborút boncolgatja, mi pedig számos úton eljuthatunk a fináléig.

A Vampire: The Masquerade – Coteries of New York az új játékmenet-bemutató mellé pontos premierdátumot is kapott. Eszerint a kalandjáték PC-re, Macre és Linuxra fog megérkezni december 4-én. A Nintendo Switch változat 2020 elejére csúszott, de a stúdió nem zárta ki, hogy később PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elkészüljön a játék. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Vampire: The Masquerade - Coteries of New York

« Előző hír: MSI Creator 15M és 17M notebookok tartalomgyártáshoz
Következő hír: 2020-ra csúszott a Lunacy: Saint Rhodes premierje »