Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Mozi

Itt a Star Wars: The Rise of Skywalker utolsó trailere

December 19-én lesz a hazai mozipremier.

2019.10.22. 10:51 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Szokás szerint nagy felhajtás övezi a Csillagok háborúja sorozat legújabb részének érkezését, a Disney marketinggépezete pedig mindent megmozgat, hogy rajongók és a téma iránt kevésbé érdeklődők is értesüljenek a legendás moziszéria újabb epizódjáról. A Star Wars: The Rise of Skywalker (avagy magyar címmel Star Wars: Skywalker kora) december 19-étől kerül a hazai mozikba, most pedig megérkezett az utolsó trailer is hozzá.

A J. J. Abrams rendezte, IX. sorszámot viselő epizód lezárja a Skywalker-saga szakaszt. A legutóbbi, 2017-es The Last Jedi rész után egy évvel veszi fel a fonalat a történet, amikor is az Ellenállás maradéka ismét szembeszáll az Első Renddel. A film (és a trailer) középpontjában így természetesen Rey áll.

A video végén lévő dátum ne tévesszen meg senkit, az USA-ban december 20-án lesz a bemutató, hazánkban azonban a szokásos csütörtöki naptól kezdődik a vetítés, azaz 19-étől (illetve egyes mozik már 18-án este is leadják a filmet). A jegyek már most megvásárolhatók elővételben a nagyobb mozikban. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: 2021-ben jön a Vampire: The Masquerade - Swansong
Következő hír: A ParadoxConon mutatta meg magát a Werewolf: The Apocalypse- Earthblood »