Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

2021-ben jön a Vampire: The Masquerade - Swansong

A ParadoxCon alkalmával leplezték le a harmadik új Vampire: The Masquerade videojátékot.

2019.10.22. 10:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hosszú-hosszú évek után idén tavasszal jelentette be a Paradox Interactive, hogy készül a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. A rajongók az elmúlt hónapokban apránként egyre többet megtudhattak a játékról, amelyet azonban nemrégiben bizonytalan időre elhalasztottak, hogy elkerüljék az első Bloodlines epizód sorsát.

Aztán idén nyáron újabb bejelentést tett a kiadó: készül a Vampire: The Masquerade – Coteries of New York. Ez már egy „egyszerűbb” kalandjáték lesz, amely a tervek szerint december elején érkezik meg. Az események pedig a Camarilla és az Anarchs viszálya körül bonyolódnak majd.

Úgy tűnik, a fejlesztők nagyon rákaptak a vér ízére, ugyanis a Bigben Interactive a ParadoxCon alkalmából bejelentette, hogy egy harmadik játék is készül a The World of Darkness univerzumában (ami persze nem pontos így, ugyanis a Werewolf: The Apocalypse – Earthblood is abban játszódik, de arról a következő hírben olvashattok ;) ). Ez lesz a Vampire: The Masquerade – Swansong.

A fejlesztést az a Big Bad Wolf stúdió végzi, akik a The Council kalandjátékkal tették le a névjegyüket. Új játékuk is hasonló lehet, ugyanis egy erősen történetközpontú kaland-szerepjátékról van szó. A történetről még sokat nem árultak el, az viszont biztos, hogy a Camarilla három vámpírklánjának egy-egy tagját irányíthatjuk majd.

Minderre viszont még elég sokat kell várnunk, ugyanis a Vampire: The Masquerade – Swansong leghamarabb is csak valamikor 2021-ben jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Vampire: The Masquerade - Swansong

« Előző hír: Megjelent a Moons of Madness
Következő hír: Itt a Star Wars: The Rise of Skywalker utolsó trailere »