25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Sok újdonságot hozott a Hunt: Showdown 1.1-es frissítése

A frissítéssel együtt új fizetős DLC-k is érkeztek.

Írta: GeryG

A Crytek legújabb játéka, a Hunt: Showdown jó másfél évet húzott le early accessben, de idén nyár végén megkapta végleges változatát. Ez persze nem azt jelenti, hogy ehhez már nem nyúlnak hozzá a fejlesztők, sőt. A minap elkészültek a játék 1.1-es frissítésével, amely a szokásos hibajavítások mellett új tartalmakkal is szolgál.

A rajongók kifejezett kérésének eleget téve most már lehetőség van a lobbyban maradni. Itt-ott picit csiszoltak a játék kezelőfelületén, kijavítottak néhány hibát a lokalizációban, finomítottak a fegyverek viselkedésén és faragtak a mesterséges intelligencián is. Új kiegészítő felszerelésként megjelent a choke bomba, amely szinte bármilyen tüzet képes kioltani, viszont cserébe a játékos is fulladozni, köhögni kezd tőle, ezzel pedig odavonzza a közelben ólálkodó ellenséget is. Új legendás fegyverek is kerültek a játékba: a Southern Belle névre keresztelt Romer 77 puska, és a Sins of the Son Romero 77 puska.

Az 1.1-es frissítéssel egyszerre fizetős DLC-k is érkeztek: egy legendás fegyver és két legendás karakter. A fegyver a Last Gust becenevű Winfield M1873 Swift ismétlőpuska, a két új karakter pedig Phantom és Llorona’s Heir.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Hunt: Showdown

Platform:

Fejlesztő: CryTek

Kiadó: CryTek

Megjelenés: 2018. február 22.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!