Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Bizonytalan időre eltolták a Vampire: The Masquerade – Bloodline 2 premierjét

A fejlesztők biztosan nem tudják tartani a 2020 elejére belőtt dátumot, de azt nem árulták el, hogy mennyit késik a projekt.

2019.10.17. 09:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egészen mostanáig úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 fejlesztése körül. A játékot készítő Hardsuit Labs csapata szép sorban bemutatta a játékban szereplő vámpírklánokat, majd ugyanígy a különböző érdekeket képviselő frakciókat is. Eközben apránként csepegtettek némi játékmenet-bemutatót is a kiéhezett rajongóknak.

Ám a minap kiderült, hogy még sincs minden rendben a projekt háza táján. A kiadásért felelős Paradox Interactive ugyanis bejelentette, hogy az eredetileg 2020 első negyedévére datált premiert bizonytalan időre elhalasztották. A bizonytalant azért egy picit szűkítették azzal, hogy „valamikor 2020 egy későbbi pontján”.

A halasztás okáról annyit árultak el, hogy hiába bővítették folyamatosan a csapatot és finomítottak a fejlesztés munkafolyamatain, nyilvánvalóvá vált, hogy így sem tudnák tartani az eredetileg kitűzött dátumot. Legalábbis akkor nem, ha nem akarják megismételni az első Bloodlines epizód hírhedten rossz rajtját. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

« Előző hír: Csak Xbox One X-en lesz szebb a The Outer Worlds - FRISSÍTVE
Következő hír: A League of Legends világában játszódik a Legends of Runeterra kártyajáték »