Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Már csak pár nap a Chernobylite premierjéig

A korai változata újabb előzetest kapott, az eddigi legjobbat.

2019.10.12. 22:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már tényleg csak néhányat kell aludni, és újra bemerészkedhetünk a természetfeletti anomáliákkal, veszedelmes mutáns állatokkal és még veszedelmesebb emberekkel teli tiltott zónába Csernobil környékén. Jön ugyanis a Chernobylite korai változata, amely saját sztori elmesélésével próbálja bemutatni, milyen lenne az atomkatasztrófa sújtotta terület, ha történetesen egy horrorfilmben élnénk.

A készítők a korai változat közelgő premierje alkalmából egy vadonatúj előzetessel jelentkeztek, amelyre akkor is érdemes szánni két és fél percet, ha a játék egyébként pont nem érdekel minket. Ebben ugyanis azt mutatják be, hogyan modellezték le a játékban a valóságban is létező területeket. A video tanúsága szerint számos olyan helyszínen megfordulhatunk majd a játékban, amely a valóságban is közel ugyanúgy néz ki. Ilyen például Lenin szobra is, de számos lakótelepi toronyház vagy ipari épület is nagyon hasonlít a valóságra.

A Chernobylite tehát egy egészen hiteles képet fest a zónáról, más kérdés, hogy ezt még egy jó történettel és egy hasonlóan jó játékmenettel is meg kell támogatni. Ha ez sikerül a fejlesztő Farm 51 csapatának, akkor a Chernobylite egy kellemes meglepetés lehet október 16-án. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Chernobylite

« Előző hír: Serie BKT licenccel bővül az eFootball Pro Evolution Soccer 2020
Következő hír: Trine 4: The Nightmare Prince – Rémálomból ébredt a franchise »