Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Hétvégén ingyen próbálhatod ki a Mortal Kombat 11-et

Az ajánlat csak a PlayStation 4 és Xbox One változatokra érvényes.

2019.10.10. 15:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A NetherRealm Studios és a Warner Bros. Interactive bejelentette, hogy ezen a hétvégén, vagyis október 11-től 14-ig ingyen próbálhatjuk ki a Mortal Kombat 11-et. A próbaverzióban nem a teljes játék szerepel, de így is bőséges tartalommal kecsegtet. A sztori első két fejezetét játszhatjuk végig, illetve az összes multiplayer mód elérhető lesz. Karakterek terén az alapjáték teljes kínálatát megkapjuk, de a Kombat Pack harcosait csak a Towers of Time módban lehet megnézni.

Természetesen az ingyenes hétvége alatt elért eredményeink és feloldott tartalmaink átvihetők lesznek a teljes játékba is. Az ingyenes hétvége csak PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz elérhető. Az online játékhoz szükség lesz PlayStation Plus vagy Xbox Live Gold előfizetésre. Akinek pedig megjönne a kedve a vásárláshoz, az a próbaidőszak alatt 40%-os kedvezménnyel zsákolhatja be a teljes játékot. ■

Kapcsolódó játék: Mortal Kombat 11

« Előző hír: Jövő héten rajtol a Tom Clancy’s The Division 2 – Episode 2
Következő hír: Hat csapat mérkőzik meg a WoT Blitz Twister Cup bajnokságon »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 4)

Peace
Peace 2019.10.10. 15:52
YESSSSSS! Rá is megyek! ;)
Bomc.
Bomc. 2019.10.12. 15:53
Terminátor benne van? Mert ha nincs, akkor le se töltöm
Peace
Peace 2019.10.12. 15:57
Nincs.

Nagyon állat a játék, megtoltuk éjjel!!!!!
GustyX
GustyX 2019.10.12. 20:40
Én nagyon vártam ezt a játékot, de nem vettem meg megjelenéskor.Szerencsére. Haverom megvette, az övével toltam (family share).
Mikor említette, hogy nem igazán veszi be a kombókat, csak mosolyogtam, biztos ő béna (több ezer kocka órával több van bennem, mint benne:D). Nem. Nekem sem ment olyan könnyen mint kellene, mintha nem úgy venné be, mint az elődökben. Egyszerűen nem ment.
Amennyire lelkes voltam a ruházkodás, saját mozdulatok miatt, annyira rettentett el a gyakorlatban. Egy ilyen játékba nem kell inkább az RPG-s rész, fejlődés, meg a különböző képességek. Jó volt ahogy az előző részben volt. Számomra csalódás.
Bár lehet teszek vele még egy próbát most is.