Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Jövő héten rajtol a Tom Clancy’s The Division 2 – Episode 2

A Year 1 Pass előfizetői már jövő héten, a többiek egy héttel később vághatnak neki az új küldetéseknek.

2019.10.10. 15:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft lassan elkészül a Tom Clancy’s The Division 2 – Episode 2 DLC-vel. Ebben két új sztori küldetés és két új bizalmas megbízatás kap helyet. Akik előfizetnek a Year 1 Passra, azok már jövő héten belevethetik magukat az új küldetésekbe, a többieknek plusz egy hetet kell még várniuk.

Cikkajánló
Tom Clancy’s The Division 2 teszt – A kevesebb néha több
A Ubisoft nem akart változtatni azon, ami már működött, de megpróbált javítani azon, ami nem.
» Olvasd el!

Az Episode 2 a Pentagonnál veszi kezdetét, mind az intro, mind az első új sztori küldetés itt játszódik. Innen viszont a DARPA kutatóintézete felé vesszük az irányt, ahol a második küldetést kell teljesítenünk. A két bizalmas megbízatás pedig a Marina és az Embassy környékén fog játszódni.

A DLC-vel megérkezik a Technician karakterosztály is, amely a Year 1 Pass előfizetői számára azonnal elérhető, a többieknek pedig külön kell feloldaniuk. Ezeken túl 38 új megszerezhető felszerelés, új fegyverek és egzotikus felszerelések is érkeznek.

Az Episode 2 DLC a Year 1 Pass előfizetői számára október 15-től, a többieknek október 22-től lesz elérhető. Van viszont egy szomorú hír is: az előzetes tervekkel ellentétben a második raidet 2020-ra halasztották a készítők, akik a rajongói visszajelzésekből okulva inkább több időt szánnak a finomítására.

A Tom Clancy’s The Division 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érhető el, október 17-22. között ingyen lehet majd kipróbálni. ■

Kapcsolódó játék: Tom Clancy's The Division 2

« Előző hír: Red Dead Redemption 2 gépigény és extra tartalmak
Következő hír: Hétvégén ingyen próbálhatod ki a Mortal Kombat 11-et »