Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Call of Duty: Modern Warfare launch és Spec Ops trailer

Két új előzetest is kapott a hónap végén érkező játék, további részleteket is megtudhattunk a Spec Ops hadjáratokról és küldetésekről.

2019.10.09. 14:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár csak a hónap végén fog megjelenni az Activision és az Infinity Ward következő játéka, a Call of Duty: Modern Warfare, már most fellőtték a világhálóra a premier előtti launch trailert. Ebből természetesen túl sok újdonságot nem tudunk meg a játékról vagy a történetről, de cserébe kellően meghozza a kedvet, hogy végre kipróbáljuk a játékot. Más kérdés, hogy erre még heteket kell várnunk. A videót egyébként a Metallica Enter Sandmanjére rakták össze, az összhatás pedig elég ütős.

De nem ez az egyetlen új előzetes, amit a CoD aktuális epizódja kapott a minap. A korábban beharangozott Spec Ops hadjáratokról és küldetésekről is kaptunk egy új bemutatót, valamint néhány érdekes részlet is kiderült. Ezek tulajdonképpen a kooperatív küldetéseket takarják, amelyeket négyfős csapatokban hajthatunk végre. Egy-egy küldetés több fázisból fog állni, ezek mind apránként viszik előre a történetet. Az ellenség az ígéretek szerint reagálni fog a csapatunk harcmodorára, és szükség szerint mindent be fog vetni ellenünk a plusz gyalogságtól kezdve a helikopterekig. De a játékosok is használhatnak majd járműveket (helikoptereket is), valamint lesz felélesztés funkció és killstreakek is. A játék premierjekor négy nagy Spec Ops hadjárat lesz elérhető, de a későbbiekben ezek és a küldetések számát is növelni fogják.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Kapcsolódó játék: Call of Duty: Modern Warfare

« Előző hír: A Sony még dolgozik a PlayStation 5 visszafelé kompatibilitásán
Következő hír: Star Wars Jedi: Fallen Order hivatalos gépigény »