Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

A hónap végén érkezik a Nanotale korai változata

A fantasy szerepjátékban szó szerint mindent gépeléssel oldhatunk meg.

2019.10.09. 13:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az indie Fishing Cactus stúdió egyszer már megmutatta, hogyan kell jó gépelős játékot készíteni, a 2016-ban megjelent Epistory – Typing Chronicles hatalmas népszerűségnek örvend (legalábbis a Steames 95%-os tetszési index elég beszédes). A stúdió most tovább bővíteni a Typing Chronicles franchise-t, így hamarosan megjelenik a Nanotale korai változata a Steamen.

A szerepjáték egy pusztulás szélér sodródott világban játszódik, mi pedig Rosalind bőrébe bújhatunk. Ő indul útnak egy mágikus völgybe, hogy ott növényekből és sziklákból gyűjtsön mintákat, valamint feljegyezzen minden különös jelenséget, amit a környéken tapasztal. Ezek által talán rájöhet, hogy miért kezd eltűnni a mágia a világából.

A Nanotale érdekessége, hogy szó szerint mindent csak gépeléssel oldhatunk meg benne. Nem csak a világgal való interakciókat, a harcokat és a mozgást, de még a menüben való navigálást is. A játék korai változatában már több nyelv is szerepelni fog az angoltól a francián, olaszon, németen és spanyolon keresztül egészen a portugálig és a kínaiig. A játék teljes kiadása várhatóan valamikor 2020-ban fog megjelenni. ■

Kapcsolódó játék: Nanotale

« Előző hír: Ilyen lesz a WWE 2K20 MyCareer módja
Következő hír: Elrajtolt a Borderlands 3 második ünnepi hete »