Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Ms. Marvel is szerepel a Marvel’s Avengersben

Kamala Khant dolga lesz újra összehozni a Bosszúállókat.

2019.10.08. 11:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ms. Marvel annak ellenére nem tartozik a leghíresebb Marvel-hősök táborába, hogy valójában az egyik legerősebb ebben az univerzumban. Ez persze a következő években sokat változhat, köszönhetően a Marvel moziverzumnak. Illetve hozzátehet majd ehhez a jövőre megjelenő Marvel’s Avengers játék is, mivel kiderült, hogy ebben is szerepelni fog.

Méghozzá a Kamala Khan féle Ms. Marvel, vagyis nem az, akivel a mozikban találkozhattunk. A játékban őt irányítva megismerhetjük majd szupererejének történetét. Először a Bosszúállók új főhadiszállásának bemutatóján találkozhatunk az akkor még tini lánnyal. Ám, mint tudjuk, ez a bemutató súlyos katasztrófába torkollik, amiért később a hősöket hibáztatják, ők pedig végül feloszlatják a Bosszúállókat. Eltelik röpke öt év, a világ pedig romokban hever. Kamala – aki eddigre természetfeletti erők elég komoly arzenálját halmozta fel magában – elhatározza, hogy felkutatja a hősöket, és újra összehozza a Bosszúállók csapatát.

A Marvel’s Avengers a tervek szerint 2020. május 15-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint Stadiára. ■

Kapcsolódó játék: Marvel's Avengers

« Előző hír: Két új játszható nép a World of Warcraftban
Következő hír: Hamarosan bemutatkozik a Surviving the Aftermath »