Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

A Newcomers a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 negyedik frakciója

A Pioneers, a Baron és a Camarilla után bemutatkozott a legtitokzatosabb csoport is.

2019.10.03. 13:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy az asztali szerepjáték univerzumában, úgy a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-ben is egészen összetett társadalmat ismerhetünk majd meg. Természetesen vámpírtársadalomról beszélünk, amelynek tagjai különböző szempontok szerint is csoportosulnak.

Egyfelől vannak a különböző klánok, mint a Tremere, a Toreador vagy a Ventrue, másfelől vannak a frakciók is. Utóbbiból összesen öt szerepel majd a játékban, ezek közül eddig hármat fedtek fel a készítők: a Pioneerst, a Camarillát és a Baront. Most pedig bemutatták a negyediket, a Newcomerst.

A Newcomers a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 negyedik frakciója

Bár a vámpírok világát eleve átjárja egyfajta titokzatosság és misztikum, ez különösen igaz a Newcomers csoportra. Eredetét még a legöregebb vámpírok sem nagyon ismerik, csupán annyit tudni, hogy valahol Európában alapították a frakciót. Tagjai többnyire tudósok, álmodozók és szökevények. Ez az egyetlen frakció, amely beléphet Seattle egyetemvárosába vadászni. A csoportot, amely a Baron frakció első számú ellenlábasa, Victor Goga vezeti.

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 2020 márciusában fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig bizonyára az ötödik frakciót is leleplezik, illetve további részleteket is megtudhatunk a játék világáról. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

« Előző hír: Már pre-alfának is nagyon jól fest a Microsoft Flight Simulator 2020
Következő hír: Mosaic próbakör – A modern mindennapok szürkesége – művészi tálalásban »