25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Pixeluralkodós királyságmenedzselő játék lesz a Yes, Your Grace

Alattvalóid sorsa a Te kezedben lesz jövő évtől.

Írta: Dino

Egy apró, mindössze ötfős brit fejlesztőcsapat, a Brave at Night kezdett neki a Yes, Your Grace készítésének. A sikeres - igaz, nem is túl magas, kb. 2,6 millió forintos célt kitűző - Kickstarter-kampányt záró projekt mögé beállít a No More Robots kiadó is (nekik köszönhettük például a Descenderst).

A pixelgrafikus, királyságmenedzselős RPG-ben egy uralkodó szerepébe helyezkedünk, aki elé sorra jönnek az alattvalók, kisebb-nagyobb kérésekkel, kérdésekkel. A mi feladatunk pedig meghozni a döntést a különböző ügyekben. Ha valakinek nem tetszik a képe, akár börtönbe is dughatjuk, vagy ha tudjuk, hogy lázítani szeretne, ezt megelőzve akár meg is gyilkoltathatjuk, míg a sorban áll, ha pedig valakinek a munkájára nagy szükségünk van, akár a sor hátsóbb részeiből is magunk elé hívhatjuk.

A játék háttere amúgy a szláv mondavilágból merít, a helyszíne pedig egy középkori királyság, ahol különböző szörnyek és misztikus dolgok is jelen vannak. Ha pedig segítségre van szükségünk, felfogadhatunk hadvezéreket, boszorkányokat és vadászokat is.

A Yes, Your Grace 2020-ban fog megjelenni, PC-re és konzolokra, a novemberi publikus bétára pedig már most lehet jelentkezni a játék Discord oldalán.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Yes, Your Grace
  • Yes, Your Grace
  • Yes, Your Grace
  • Yes, Your Grace
  • Yes, Your Grace
  • Yes, Your Grace
  • Yes, Your Grace

Yes, Your Grace

Platform:

Fejlesztő: Brave at Night

Kiadó: No More Robots

Megjelenés:
2020. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!