Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Vámpírmaffia a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-ben

Bemutatkozott a Baron frakció is, akik Seattle alvilágának korlátlan hatalmú urai.

2019.09.20. 10:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Paradox Interactive első körben a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 vámpírklánjait mutatta be, majd rátért a különböző frakciók felsorolására is. A sort a Pioneersszel kezdték, akik elsőként érkeztek meg Seattle-be. De mellettük további négy másik frakció is küzd a város feletti uralom valamilyen formájáért.

Az egyik ilyen forma, ha az alvilágot hajtod az uralmad alá. Ezt tette a Baron frakció, akik így a városi maffia vezetőinek számítanak. A piszkos munkát ghoulok, halandók és fiatal vámpírok gondjaira bízzák, de soraikban sokkal nemesebb tagok is találhatók. A frakciót egykor olyan vámpírok alapították, akik egyetlen másik csoporthoz sem tartoztak, így összefogtak, mára pedig az egyik legmeghatározóbb erőt képviselik a városban.

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 öt frakciója közül eddig három mutatkozott be. A Pioneers és a Baron mellett a Camarilláról is lerántották már a leplet. A Camarilla szereti a háttérből irányítani a szálakat, tagjai a legnagyobb titoktartás közepette intézik ügyeiket. Éppen ezért nem véletlenül tagjai Seattle legnagyobb vállalatainak, kezeik közt olyan pénzmozgások zajlanak, amilyenről a többi frakció csak álmodhat. ■

Vámpírmaffia a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-ben

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

« Előző hír: Ilyen vas kell a Call of Duty: Modern Warfare bétájához
Következő hír: Dátumot kapott a John Wick Hex »