Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Újrahasznosított Football Manager 2020

Remélhetőleg a játékot nem korábbi játékok újra hasznosításával készítik el, de a csomagolását mindenképp.

2019.09.18. 15:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes marketinghadjáratot indított el a Sega és az SI Games a néhány hete bejelentett Football Manager 2020 kapcsán. A bejelentéskor sem kaptunk semmi érdemi információt magáról a játékról, az első előzetesben is gondosan vigyáztak, hogy még véletlenül se tudjunk meg belőle semmit. Akkor azt ígérték, hogy szeptember közepén – vagyis mostanában – fogják részletesebben bemutatni az idei újdonságokat.

Nos, erre egyelőre még várnunk kell, pedig a készítők újra hallattak magukról. Egészen pontosan a stúdió egyik vezetője, Miles Jacobson O.B.E., aki érdekes és nagyon fontos dologra hívta fel a figyelmet. Felkérte ugyanis a szórakoztatóipar minden képviselőjét (beleértve a film, zene és játékipart is), hogy a jövőben tartózkodjanak a műanyag tokok és borítók használatától, és helyettük újrahasznosított anyagokkal dolgozzanak. Ezt az SI Games is megteszi mostantól, első ilyen játékuk a Football Manager 2020 lesz. Ez teljes mértékben újrahasznosított kartonpapírból készült tokban jelenik majd meg, de a mellékelt útmutató is hasonló eljárással készül. A tokot pedig újrahasznosítható, kis sűrűségű polietilén fóliába fogják csomagolni.

Azt tehát csak remélni lehet, hogy a Football Manager 2020 nem csak egy újrahasznosított Football Manager 2019 lesz, az viszont üdvözítő hír, hogy a videojáték-ipar képviselői is próbálnak tenni valamit a környezetünk megóvása érdekében. A kis lépések is lépések… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Football Manager 2020

« Előző hír: Ingyen GTA: San Andreasszal rajtolt a Rockstar Games Launcher
Következő hír: The Offspring koncert a World of Tanksben »