Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Október közepén rajtol a Chernobylite korai változata

A fejlesztők egy új előzetesben szedték össze, mi mindenre számíthatunk a rajtkor.

2019.09.17. 15:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Csernobil történetét, de főleg az általa ihletett fiktív történeteket már számtalan videojáték dolgozta fel, de sajnos ezek között kevés volt az igazán jó alkotás. Talán a Farm 51 stúdió csapatának most lesz esélye javítani az arányokon következő játékukkal, a Chernobylite-tal.

A stúdió a Kickstarteren már meggyőzte a rajongókat, majd a gamescomon még tovább növelte az érdeklődést a játék iránt. A napokban pedig bejelentették, hogy hamarosan elrajtol a korai változat a Steamen. Ebben a játékosok nem csak a végtelenített túlélőmódba kóstolhatnak bele, de nyolc órányi játékmenet erejéig a sztoriból is kapnak ízelítőt. Eközben felfedezhetik az erőművet, a kísérteties Kopachi óvodát, az Eye of Moscow környékét, valamint bemerészkedhetnek a kihalt Pripyat utcáira is. A premierig természetesen folyamatosan fogják újabb fejezetekkel bővíteni a játékot, de új felfedezhető helyszínekre, új felszerelésekre és karakterekre is lehet majd számítani.

Akik pedig annak idején a Kickstarteren némi pénzmag beáldozásával támogatták a projektet, azok mától a zárt alfa teszten is részt vehetnek, amely pontosan a korai változat premierjéig, vagyis október 16-ig fog tartani. A készítők egy új videót is összedobtak, amelyben a korai változatot mutatják be. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Chernobylite

« Előző hír: Újabb Blacksad: Under the Skin fejlesztői napló
Következő hír: Kóstolj bele az A Plague Tale: Innocence-be! »