25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Dátumot kapott a Dragon Ball Z: Kakarot

A verekedős játék 2020 elején fog megjelenni.

Írta: GeryG

A Namco ez év elején jelentette be, hogy újabb bőrt készül lehúzni a sárkánygömbökről, vagyis készül a következő Dragon Ball játékuk. Ezt akkor még Dragon Ball Game: Project Z munkacímen emlegették, később pedig elkeresztelték Dragon Ball Z: Kakarotra.

A címválasztás nem meglepő, ugyanis a sorozat örökös és soha el nem bukó főhőse, Son Goku életét meséli majd el a játék – azonban csak a Z-sorozat elejétől kezdve, de egészen a Buu-sagáig. Ennek megfelelően előre lehet tudni, hogy kik állnak majd az oldalunkon és kik azok, akikkel élet-halál harcot kell majd vívnunk. Hogy valamivel mégis újat tudjanak mutatni a készítők, ígéretük szerint egyetlen más DB-játék sem dolgozta még fel ennyire pontosan, hitelesen és részletesen Goku történetét.

A Namco a Tokyo Game Show alkalmából végre azt is elárulta, hogy meddig kell várnunk erre a hiánypótló alkotásra. A Dragon Ball Z: Kakarot PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is 2020. január 17-én érkezik meg.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dragon Ball Z: Kakarot

Platform:

Fejlesztő: CyberConnect2

Kiadó: Bandai Namco Entertainment

Forgalmazó: Cenega

Megjelenés: 2020. január 17.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!