Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

gamescom 2019

Chernobilyte játékmenet-bemutató a gamescomról

A sikeres Kickstarter-kampány után Kölnbe is kivitték a játékot, ahonnan bő negyedórás bemutató érkezett.

2019.08.28. 14:03 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2019

Úgy néz ki, a játékosok továbbra is szeretik a csernobili témát, legalábbis kíváncsiak az ezt boncolgató játékokra. Így lehetett sikeres a Chernobylite Kickstarter-kampánya (alig kilenc nap alatt), ahol a kitűzött 100 000 dolláros célösszegnek bő duplája, 206 000 dollár gyűlt össze.

A fejlesztők ebből már bőven tudják finanszírozni a projektet, és futotta nekik egy kölni kiruccanásra is a gamescom alkalmából. És, ha már kint voltak, mindjárt meg is mutatták a játékot a nagyérdeműnek. Ebből a bemutatóból pedig most mi is megkapjuk a részünk, egy bő negyedórás gameplay video formájában.

A Chernobylite történetet egy fizikusról szól, akik harminc évvel a katasztrófa után merészkedik újra a fertőzött zónába. A játékban szabadon bebarangolhatjuk lényegében a teljes csernobili környéket, beleértve Pripyat városát és az erőművet is. Ám ez nem veszélytelen vidék, így fel kell készülnünk a harcra is, de már a puszta túlélés is kihívást jelent majd.

A Chernobylite korai változata valamikor ősszel érkezhet meg PC-re, majd később a teljes verzió már PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Chernobylite

« Előző hír: Négy új színben érkezik a Dualshock 4 kontroller
Következő hír: Disintegration – RTS-ből FPS »