Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

gamescom 2019

Közel fél óra Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Közel fél óra Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Nézz bele a játék dialógusaiba, mászkálós részébe és persze a harcokba is!

2019.08.23. 11:27 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2019

A gamescom alkalmából a Paradox Entertainment új játékmenet-bemutatót tett közzé a jövő tavaszra várt Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-ből. És, ha már így tettek, akkor mindjárt egy közel félórás anyagot dobtak össze.

A videóban a játékmenet több részét is megismerhetjük, így a dialógusokat, a szabadon bejárható (de alapvetően különböző területekre bontott) világot, valamint a harcrendszert is. A bemutató a játék legelejébe vezet be minket, miután választottunk egy diszciplínát magunknak a Thinblood lehetőségei közül. Ezt követően a neonfényes utcákon keresztül egy bárba megyünk, ahol felvehetjük az egyik első küldetésünket. Ez sötét sikátorokba romos épületekbe és navigál minket, ahol menet közben bele-belekóstolunk egy-két lecsúszott figurába.

A video még egy elég korai változatból származhat, mivel elég sok részlet kidolgozatlannak hat. Így a harcrendszerre is ráfér még a csiszolás, ahogy a vérszívás is kicsit darabosnak tűnik.

A fejlesztőknek persze még bőven van ideje ezeket a részleteket a helyükre pakolni, hiszen a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 csak 2020 elején jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

« Előző hír: Control launch trailer
Következő hír: Már megint – lelépett az Uncharted mozi rendezője »