Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

gamescom 2019

Ray tracing a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-ben

Bár a vámpíroknak nincs tükörképe, minden másnak lesz a játékban.

2019.08.19. 23:42 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2019

Érdekes döntést hoztak a Hardsuit Labs stúdiójában. Mint ismert, a csapat a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-n dolgozik, amely jövőre jelenhet meg. És mint ismert, ennek főhősei vámpírok, akik különböző klánokba tömörülve tengetik halál utáni életüket Seattle utcáin. És mint ismert, a vámpíroknak nincs tükörképe.

Nos, ehhez képest a stúdió felhasználja a ray tracing technológia nyújtotta grafikai extrákat is, amelyek elsősorban a tükröződésekért fognak felelni. A játékban a nedves felületeken tükröződni fognak a fények és valamennyire a környezet is. Csak épp a vámpírok nem, ugyebár… Emellett a játék támogatni fogja a DLSS élsimítási technológiát is. Az viszont egyelőre nem tisztázott, hogy a ray tracing és a DLSS a premierkor már elérhetők lesznek vagy csak később, egy frissítés formájában érkeznek meg.

A fejlesztők mindenesetre bőven van még ideje beépíteni ezeket az extrákat is, hiszen a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 csak 2020 első negyedévében jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

« Előző hír: A Sony megvásárolja az Insomniac Gamest
Következő hír: Megjelent az Erica »