Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Címváltozás – eFootball PES 2020

Az új évtizeddel új vizekre evezne a népszerű focis sorozat.

2019.08.07. 14:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Konami 2001 óta készíti el évről évre az újabb Pro Evolution Soccer epizódot, idén sem marad ki az új rész. Csakhogy ettől az ősztől kezdve fontos változás áll be a széria történetében: megváltozik a címe.

Idén szeptemberben tehát már nem a PES 2020-at kell keresni a boltok polcain, hanem az eFootball PES 2020-at. A fejlesztők a címmódosítással az előttünk álló új évtizedre tekintenek előre, és céljuk szerint új alapokra is helyezik a sorozatot az esportra és a közösségi élményre helyezve a hangsúlyt.

A vadonatúj Matchday módban a játékosok egy oldalt kiválasztva vehetnek részt heti eseményeken, ahol másokkal együtt versenghetnek a legnagyobb labdarúgó meccseken, és segíthetnek győzelemre vezetni csapatukat. A Konami hosszútávú szerződést kötött a Juventus FC, FC Bayern és Manchester United FC klubokkal (valamint meghosszabbította a szerződését az FC Barcelona és az Arsenal klubokkal is), ami az eFootball PES 2020 sorozat alkotói számára hozzáférést biztosít azok sztárjaihoz és legendáihoz, hogy minden elemüket valósághűen alkothassák újra a játékban.

Az eFootball PES 2020 szeptember 10-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A borítóra sok év után visszatér Lionel Messi, mellette feltűnik Serge Gnabry, Miralem Pjanić és Scott McTominay is, míg a Legend Edition borítóján Ronaldinhoz fog vigyorogni. Csak hazánkat érintő változás, hogy az új epizód már a Cenega jóvoltából kerül forgalomban itthon. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: eFootball Pro Evolution Soocer 2020

« Előző hír: A Slitherine megszerezte a Master of Magic jogait
Következő hír: Call of Duty: Modern Warfare Tamagunchi »