Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Nintendo Switchre tart a Zombie Driver: Immortal Edition

Újabb platformon gázolhatunk halálra minden… halottat…

2019.07.03. 15:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Zombie Driver még, mint Androidos játék látta meg a napvilágot, majd szép apránként elkészült PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, de még a csúfos kudarcot valló Ouyára is. És hamarosan újabb platformon nyomhatjuk tövig a gázpedált, készül ugyanis a Zombie Driver: Immortal Edition, amely Nintendo Switchre fog megjelenni.

Az új kiadásban a sztori mód harmincegy küldetése mellett választhatjuk a Blood Race módot, ami egy klasszikus autóversenyt jelent, csak épp megfűszerezve zombikkal és mindenféle járgányunkra aggatható fegyverekkel. A Slaughter módban pedig soha nem ér véget a zombik áradata, így addig trancsírozhatjuk őket verdánkkal, amíg csak bírjuk.

A fejlesztő EXOR Studios külön kiemelte, hogy a Nintendo Switch változat alatt már a saját fejlesztésű Schmetterling motor dolgozik majd, amely korábban az X-Morph Defense alatt is teljesített. Így ígéretük szerint a Zombie Driver is remekül fog futni a konzolon, ráadásul még a grafikáján is csiszoltak a korábbi változatokhoz képest. Hogy végül tényleg így lesz-e, azt a július 25-i premier után megtudhatjuk, de a fenti trailer alapján valóban jól fest majd a játék. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Mégse készül három cyberpunk játék a CD Projekt RED-nél
Következő hír: Mennyit játszanak a hazai játékosok? »