Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Rogue Wave – battle royale móddal bővült a World of Warships

A battle royale játékmód a legutóbbi frissítéssel érkezett meg, de nem végleg.

2019.06.27. 12:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Amit a PUBG és a Fortnite megalapozott, arra szépen tovább építkezett az Apex Legends és a többiek. Igen, a battle royale módról van ismét szó. Ha már azt gondoltuk, hogy nem tudnak nekünk újat mutatni ezek a játékok, illetve már mindenféle stílusban és műfajban kaptunk legalább egy ilyen játékot/játékmódot, akkor tévedtünk.

A Wargaming ma útjára indította a World of Warships következő, 0.8.5-ös frissítését, amelyben megérkezett az új Rouge Wave játékmód. Ez valójában a battle royale-t takarja. A fejlesztők ígérete szerint ebben négy csapatba osztják a játékosokat, akik egy elsüllyedt város romjai között halászhatnak mindenféle értékes erőforrásokra. Ezzel a játék történetében először kettőnél több csapat eshet egymásnak a háborgó tengeren. A játékosok totálisan kifosztott hajókon kezdik meg a csatát, így minél előbb össze kell gyűjteniük minél több nyersanyagot, miközben a játéktér folyamatosan zsugorodik.

Az új játékmódhoz három új hajótípus is jár (összesen kilenc átalakított romboló közül lehet válogatni), de emellett négy új direktíva és tíz új küldetés is érkezett, amelyek teljesítésével üzemanyag-kártyákat nyerhetünk. A Rogue Wave azonban nem végleg kerül a World of Warshipsbe, ugyanis csak július 22-ig lesz elérhető. A Rogue Wave-ről bővebben a hivatalos oldalon olvashattok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: World of Warships

« Előző hír: A PlayStation Plus 2019. júliusi kínálata
Következő hír: Készül a Solasta: Crown of the Magister »