Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Új endgame tartalom a Conan Exilesban

A Warmaker’s Sanctuary a negyedik, egyben legveszedelmesebb dungeon a játékban.

2019.06.27. 11:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Funcom amellett, hogy az elmúlt időszakban a Conan Unconquered kötötte le a figyelmüket, nem feledkeztek meg az eggyel korábbi barbár játékukról, a Conan Exilesról sem. Utóbbihoz érkezett meg a minap a legújabb frissítés, benne vadonatúj endgame tartalommal.

A frissítés legfontosabb újdonsága a Warmaker’s Sanctuary névre keresztelt dungeon, amely a fejlesztők ígérete szerint az eddigi legveszedelmesebb hely lesz, vagyis kemény kihívást tartogat minden játékos számára. Aki képes keresztülverekedni magát az alagutakban settenkedő ellenségeket, végül szembenézhet magával a bajnokkal is. A Warmaker’s Sanctuaryval immár négyre nőtt a dungeonök száma a játékban.

Az új helyszín mellett sokat foglalkoztak az egyes népek városaival is, amelyek kisebb-nagyobb ráncfelvarráson estek át, valamint változtattak a népességen is. Minden ilyen helyszínen új receptek és egyéb lootok várják a játékosokat. Emellett átalakították a hőmérséklet működését a játékban, bizonyos erőforrásokhoz nagyobb tárhelyet adtak, javítottak az ügyességi és túlélési képességeken is. És persze a hibajavításokról sem feledkeztek meg.

A Conan Exiles új frissítése PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt megérkezett. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Conan Exiles

« Előző hír: Még idén megjelenik az Alder’s Blood
Következő hír: A PlayStation Plus 2019. júliusi kínálata »