Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Arma 3 Contact részletek és trailer

Hatalmas új helyszín, két új frakció, új járgányok és fegyverek, valamint egy új sci-fi egyszemélyes kampány várható.

2019.06.21. 11:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bohemia Interactive néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy picit más vizekre evez az Arma 3 következő nagy kiegészítőjével. A Contact ugyanis az eddigi földhöz ragadt katonai szimulációt földönkívüliekkel és más sci-fi témájú újdonságokkal dobja majd fel. A minap további részleteket árultak el a készítők egy vadonatúj előzetes mellett.

Bár a Contact egyszemélyes kampánya az idegenek felbukkanásáról és támadásáról szól majd, a sandbox játékmódhoz is érdekes újdonságok fognak érkezni. Ezek közül méretét tekintve természetesen az új helyszín a legnagyobb, ez ugyanis 163 km2-t ölel majd fel. Ebben egy új lengyel nyelvű terület, Livonia, valamint mellette egye elhagyatott vidék, Nadbór kap helyet. Livonia alapvetően mediterrán éghajlatú vidék, így fás ligetek és erdők mellett hatalmas kiterjedésű szántóföldek is jellemzik a vasúttal összekötött falvakkal itt-ott pettyezett tájat, amelyet a Biela folyó is kettészel. Emellett találunk itt elhagyatott radarállomást és lőszergyárat is, valamint a második világháború után romosan düledező régi bunkereket is.

Két új frakció is kerül a játékba: az orosz Spetsnaz és a fiktív Livonian Defense Force. Mindkettő egyedi felszereléssel, saját katonákkal (új arcokkal bővül a kínálat), valamint egyedi lengyel és orosz rádiózási protokollokkal rendelkezik. De kapunk öt úgy fegyvert, valamint néhány új járművet is (köztük a Mini UGV-vel és a traktorral).

A fentieken túl az egyszemélyes kampányból is emelnek át a sandboxba kozmetikai elemeket, illetve egy sor ingyenes bónusz tartalomra is lehet számítani, amelyek mindenki számára elérhetőek lesznek. Az Arma 3 Contact a tervek szerint július 25-én fog megjelenni a Steamen. Az előrendelők 10% kedvezményt is kapnak, valamint azonnali előzetest betekintést nyernek a kiegészítő tartalmához. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Arma 3

« Előző hír: Először mozgásban az MXGP 2019
Következő hír: Véres kiegészítőt kap a Total War: Three Kingdoms »